ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Συνεργεία Αυτοκινήτων

αναλυτική παρουσίαση συνεργείων
όλες οι υπηρεσίες

Άρθρα

Service Αυτοκινήτου

 

Service Αυτοκινήτου

Ένα αυτοκίνητο χρειάζεται συντήρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να έχει υψηλή απόδοση, οικονομία  και για να διατηρεί την αξία του.

Ανάλογα με την μάρκα του αυτοκινήτου σας αργά ή γρήγορα έρχεται η στιγμή για το πλήρες service! Είναι πολύ σημαντικό για αυτό το service ο μηχανικός να είναι πλήρως ενημερωμένος για το μοντέλο σας και να επιμείνει σε αλλαγές ανταλλακτικών που αφορούν την ασφάλεια σας.

Το service για κάθε αυτοκίνητο που κυκλοφορεί είναι μια πολύ σημαντική εργασία και έχει ως σκοπό την διατήρηση του κινητήρα και των συστημάτων του οχήματος σε άριστη κατάσταση και αποτρέπει την εμφάνιση δαπανηρών επισκευών.

Επομένως, η συντήρηση του αυτοκινήτου σε άριστη κατάσταση το κάνει πιο αξιόπιστο με την πάροδο του χρόνου, ασφαλές και το βοηθάει να λειτουργήσει πιο σωστά και πιο φιλικά προς τον οδηγό αλλά και το περιβάλλον .

Το πλήρες service μπορεί να περιλαμβάνει:

Αλλαγή λαδιών - Αλλαγή φίλτρου λαδιού - Αλλαγή φίλτρου αέρα - Αλλαγή βαλβολινών - Αλλαγή μπουζί - Καθαρισμός μπέκ - Αλλαγή δίσκου συμπλέκτη - Αλλαγή θερμοστατών - Ρύθμιση βαλβίδων - Αλλαγή ιμάντα - Έλεγχο στάθμης υγρών - Έλεγχο κατάστασης φρένων - Γενικό έλεγχο.

 

 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες