ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Συνεργεία Αυτοκινήτων

αναλυτική παρουσίαση συνεργείων
όλες οι υπηρεσίες

Heiloudakis Team

Η 35χρονη εμπειρία μας στα αυτοκίνητα  του Group VAG πιστοποιεί την άρτια εξυπηρέτηση των  πελατών μας, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες  απαιτήσεις της αγοράς.

Η 35χρονη εμπειρία μας στα αυτοκίνητα  του Group VAG πιστοποιεί την άρτια εξυπηρέτηση των  πελατών μας, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες  απαιτήσεις της αγοράς.
  Σε άνετο και λειτουργικό χώρο συνολικής  έκτασης 1.000 τ.μ. εξοπλισμένο με όλη την  τεχνική και κτιριακή υποδομή, συνδυάζοντας  ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια. Χώροι  που παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια  καθώς και o άνετος χώρος στάθμευσης.

- Aντιμετωπίζοντας το θέμα του τεχνολογικού  εξοπλισμού επενδύσαμε σε συστήματα  ηλεκτρονικού ελέγχου, ειδικά εργαλεία,  μηχανήματα και εγκαταστάσεις που  διασφαλίζουν αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας  ηλεκτρονικής διάγνωσης και επισκευής. 
-  Η προηγμένη τεχνολογία είναι το  "εργαλείο" μας!
-  Ασχολούμαστε πραγματικά με πολλές  εργασίες που πολλοί αγνοούν και δεν σας  κοστίζουν ακριβότερα.
-  Θα ακούσουμε το πρόβλημα το οποίο σας  απασχολεί (στο αυτοκίνητο σας) και αφού  το εντοπίσουμε θα φροντίσουμε να το  αποκαταστήσουμε.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Οι πωλήσεις ανταλλακτικών είναι ένα σπουδαίο εμπορικό κομμάτι, διότι δεν είναι μια απλή πώληση. Τις περισσότερες φορές η σωστή εξυπηρέτηση, η ειλικρίνεια του πωλητή, η καλή ποιότητα του ανταλλακτικού και αρκετά ακόμη, χτίζουν μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με αποτέλεσμα την ασφαλή οδήγηση.
Οι πωλήσεις αυτοκινήτων συνεχώς αυξάνουν, η συντήρηση και η επισκευή αυτών των αυτοκινήτων είναι θέματα ζωτικού ενδιαφέροντος για όλους του Ευρωπαίους καταναλωτές. Ο τομέας αυτός αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, κάτι που προσπαθεί να βάλει σε τάξη ο νέος κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1400/2002. Ο νέος κανονισμός αναλύει θέματα αγοράς, αλλά και θέματα που αφορούν την επισκευή και τη συντήρηση των οχημάτων, καθώς και την προμήθεια ανταλλακτικών.
Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία το συνεργείο μας έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί γνήσια ανταλλακτικά ή εφάμιλλα, όπως τα χαρακτηρίζει ο νέος κανονισμός 1400/2002, κάτι που μαζί με την εμπειρία μας εγγυάται την ποιότητα των εργασιών, και επιπλέον να διαθέτει αυτά τα ανταλλακτικά σε άλλα συνεργεία.
Η συνεργασία μας με επώνυμες εταιρείες που κατασκευάζουν ανταλλακτικά, και αντιπροσωπείες έχουν πρωταρχικό σκοπό την εξυπηρέτηση του πελάτη και φυσικά την καλή και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου. Όλες οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε  μάς εξυπηρετούν ώστε να μπορούμε να έχουμε πάντα γνήσια ανταλλακτικά για τις εργασίες που πραγματοποιούμε καθημερινά.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες